Hagdahls & Co – Ansiktsbehandlingar

Hagdahls & Co använder i sina ansiktsbehandlingar Exuviance hudvårdssystem som har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med medicinskt utvecklad hudvård. Hagdahls & Co är auktoriserade Exuviance återförsäljare och våra terapeuter är speciellt utbildade i Exuviance hudvårdssystem och dess behandlingar.
Det finns många olika Exuviance behandlingar som passar olika typer av hud och hudproblem. Hudterapeuten gör alltid en noggrann hudanalys och anpassar behandlingen till dig och din hud. En behandling kan även göras utan peelande AHA.
Exuviance behandlingar – tillsammans med daglig användning av hudvårdsprodukter från Exuviance – förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av acne. Men även hud som är problemfri mår väl av att få regelbundna behandlingar för att hålla huden fin och motverka uppkomsten av ålderstecken och torrhet.

Hagdahls & Co använder också i sina ansiktsbehandlingar Maria Åkerberg som är vårt ekologiska alternativ. I dessa behandlingar används inga AHA syror. Produkterna använder den inneboende kraften hos växtoljor, kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor, för att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt.

I alla våra behandlingar kan du välja antingen mellan Exuviance och Maria Åkerberg. Terapeuten börjar alltid med en hudanalys och kan ge råd i ditt val av hudvård.

Ansiktsbehandling – Klassisk (60 min)
En klassisk avslappnande ansiktsbehandling som börjar med en hudanalys för att anpassa behandlingen för din hudtyp. En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling. Behandlingen inkluderar Exuviance anpassade Booster & Mask som intensivt återfuktar, reparerar samt ger en ny fin lyster av din hud. I behandlingen ingår också rengöring, portömning, lymfdränage, massage av ansikte samt avslutas med en passande ansikts- och ögonkräm.
Pris: 755 kr

Ansiktsbehandling – Klassisk Ekologisk (60 min)
En klassisk avslappnande ansiktsbehandling med vårt ekologiska alternativ, Maria Åkerberg. Behandlingen börjar med en hudanalys för att anpassa behandlingen för din hudtyp. Rengöring, peeling, varma handdukar och porrengöring samt mask. Massage av ansikte. Behandlingen avslutas med en passande ansikts- och ögonkräm.
Pris: 755 kr

Ansiktsbehandling – Klassisk (90 min)
En klassisk avslappnande ansiktbehandling som passar alla hudtyper. Samma behandling som i Klassisk 60 min här får du också dina bryn plockade & välformade samt massage av ansikte och dekolletage samt hand massage. Behandlingen avslutas med en passande ansikts- & ögonkräm samt vid önskemål läggs en vårdande foundation.
Pris: 998 kr

Ansiktsbehandling – Lyx (120 min)
En behandling för dig som önskar vår mest exklusiva ansiktsbehandling. Den mest kompletta behandlingen som innehåller hudanalys, nackmassage, rengöring, AHA peeling, portömning, brynplock samt färgning av fransar & bryn, en härlig massage för ansikte, hals och dekolletage samt handmassage. Du får Exuviance anpassade Booster & Mask samt Eye-pads för ett optimalt resultat. Behandlingen avslutas med en passande ansikts- & ögonkräm samt vid önskemål läggs en vårdande foundation.
Pris: 1.495 kr

Ansiktsbehandling – Ren & Fin (45 min)
En ansiktsbehandling som fokuserar extra mycket på rengöring och portömning. Vi lägger också en mask samt avslutar med en anpassad dagkräm. Speciellt lämpad för dig med ungdoms hy.
Pris: 498 kr

Ansiktsmassage (30 min)
En upplyftande ansiktsmassage och som gör dig avstressad. En behandling som börjar med vävnadsdränage och därefter följer en härlig massage av ansikte, hals och dekolletage.
Pris: 395 kr

Pigga & Klara ögon (50 min) 
En uppfriskande behandling för din ömtåliga hud runt ögonen. Den speciella ögonmasken jobbar effektivt med fukt, svullnad, linjer och ger ökad cirkulation samt dränerande. I behandlingen ingår rengöring, ögonmassage, eyepads och en behaglig ögon kräm. Fransfärg och brynfärg inklusive plock ingår också i behandlingen.
Pris: 525 kr

Kurbehandling AHA (25min/40min)
En effektiv ansiktsbehandling som på kort tid ger maximal effekt. Rengöring AHA Peeling och avslutande kräm. För 40 minuters behandling läggs även mask.
Pris: 415 kr/ 515 kr

Våra behandlingar

• Alla våra behandlingar passar alla hudtyper inklusive den känsligaste huden för alla åldrar och både kvinnor och män.

• Innan behandling går din hudterapeut igenom vilken hudtyp som du har samt andra personliga omständigheter som kan vara viktiga att belysa innan behandlingen t.ex. om du använder några läkemedel eller annat av betydelse.

• För män är det i de flesta fall bra om ni inte är nyrakade utan gärna en dags utväxt.

• En Exuviance behandling påbörjas på salong och fortsätter hemma.