Hagdahls & Co Manikyr

Hagdahls & Co erbjuder manikyrbehandlingar såsom Klassisk manikyr (med glitter som tillval). Behandlingen omfattar putsning, polering och lackning. Utöver återbesök erbjuder vi också enbart upplösning av OPI lack.

I behandlingarna används OPI´s lack som ger en blank och elegant yta och är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat.
OPI är ett känt varumärke världen över med ledorden kvalitet, trendsäkerhet. För den naturliga nagelns bästa tillhandahåller OPI´s produkter för såväl salongsbehandlingar som butiksförsäljning. OPI följer alltid de senaste trenderna eftersom varje kollektion tas fram i samarbete med Amerikanska moderådet. Varumärket är känt för sin kvalitet, mångfalden av produkter och att varje kund kan skräddarsy sitt sortiment. Hagdahls & Co säljer ett begränsat utbud av OPI´s produkter.

Klassik Manikyr med lackning – Gel Colour (45min)
Behandlingen börjar med en enklare manikyr med putsning och polering. Därefter lackas naglarna med ett gelbaserat, högglansigt och hållbart lack som härdas med led lampa. Lacket ger en blank och elegant yta och är mycket slitstarkt vilket ger ett hållbart resultat. Behandlingen avslutas med en lätt handmassage med en återfuktande handkräm. Till den Klassiska manikyren finns glitter som tillval (60min).
Pris: 455 kr (inklusive glitter tillval 595 kr)

Upplösning av OPI lack (20min)
Upplösning av OPI´s Gel Colour lack. Behandlingen avslutas med en lätt handmassage med en återfuktande handkräm.
Pris: 150 kr

Återbesök OPI (60min)
Vid återbesök ingår upplösning av OPI´s lack samt en enklare manikyr med putsning och polering. Därefter lackas naglarna med ett gelbaserat, högglansigt och hållbart lack som härdas med led lampa. Lacket som ger en blank och elegant yta är mycket slitstarkt vilket ger ett hållbart resultat. Behandlingen avslutas med en lätt handmassage med en återfuktande handkräm.
Pris: 595 kr